Falk slo Follo, Magnus skadet

Follo-Falk 26-27

Skrevet av Falk Horten

Det ble som ventet en tøff toppkamp borte mot Follo. Begge lag VILLE vinne. Til slutt var det nok en gang Falk som stakk av med det lengste strået.

I Holtanhallen i høst endte kampen 25-25. Denne kampen ble like jevn og spennende.

Det var Falk som tok føringen, og ledet 15-12 etter første omgang. Men som så ofte ellers i håndball, så klarer det andre laget å komme seg tilbake i kampen. Follo ledet plutselig 22-20, og i tillegg ble Magnus Fredriksen taklet hardt. Ti minutter før slutt måtte supermannen fra Hokksund sette seg på benken med en svært vond skulder.

Magnus skadet

De blå gutta på banen klarte å holde hodet kaldt, og når fløyta gikk stod det 27-26 til Falk på tavla. To viktige poeng, som i tillegg betyr at vi har Follo på innbyrdes oppgjør.

Det var engstelse for at Magnus Fredriksen hadde brukket kragebeinet i kampen, noe som utvilsomt hadde gitt det hele en kjedelig bismak. Men heldigvis så viser røntgenbildene at ingenting er brukket. Så Magnus er nok klar til action igjen ganske snart!