Grundigligaen, here we come!

Med tre serierunder har ikke bare Falk sikret seg opprykk til Grundigligaen, de har også vunnet 1. divisjon. Etter dagens seier mot Viking TIF var det klart, Falk blir å finne i det «gode selskap» neste sesong.

Falk vant dagens kamp mot Bergenslaget Viking TIF, med sifrene 30-26. Det var ingen stor kamp av Falk, og all ære til Viking TIF som kjempet tappert til siste sekund. De to som viste at de var klare for Eliteserien var Magnus Mangrud og Simen Heyerdahl, de styrte showet fra start til slutt  og endte med 8 scoringer hver.

Sesongen hittil har vært bra for Falk og de står kun med 2 uavgjort og 1 tap. Og det er 3 kamper igjen. Fjellhammer B, Lillestrøm H og Kristiansand B.

Det er nå det starter. Som Steffen Ber Løkkebø sa etter kampen, «dette er gøy, men nå blir det gøyere!». Først og fremst skal sesongen avsluttes med stil. Det er tre kamper igjen, og selv om opprykket er et faktum så kan vi ikke stå med lua i hånda. Falk skyller de andre lagene i divisjonen å gi alt de siste kampene.

Når sesongen er ferdig starter den store jobben. Stallen må styrkes, økonomien må styrkes og nivået må opp på alle fronter, også tribunen. For noe av det største som skjedde sist Falk var i Eliteserien(13/14), var hjemmeseieren mot Elverum(32-23). Og for de som var tilstede i hallen, husker kanskje at Falkane overkjørte Taiga´n på tribunen. (Taiga´n er Elverums supporterklubb, og Norges beste på herresiden innenfor håndball)

Hvis noen har lyst på et tilbakeblikk på den kampen, så finnes den her: //www.youtube.com/watch?v=VrKHXiup_dg

Håper vi får samme støtte av supporterne fremover slik vi gjorde i Eliteserien forrige gang. En annen ting som også huskes godt er da Falk allerede hadde rykket ned, så spilte Falk hjemmekamp mot Drammen. Men det ble stinn brakke, og stående applaus etter kampen! Det er slik det skal være.

Så håper dere vil være med å støtte Falk i den siste hjemmekampen i 1.divisjon, på lenge(forhåpentligvis).

Falk Horten – Lillestrøm, 30.03 kl. 19:00!

12822732_1151817241524939_386541303_o