• Det løsnet ikke helt for Falks nykommer Fredrik Haaland, som kun endte med 1 mål i første seriekamp.

Tøff seriestart for Falk

Falk – Haslum 23-28

Skrevet av arnt

Falk fikk som ventet en tøff start på sin tilværelse i Grundigligaen. I første kamp gjestet ingen ringere enn Haslum parketten i Holtanhallen. Haslum var foran store deler av kampen, og vant fortjent 28-23.

2-0 i favør Falk var det tavla viste etter 3 spilte minutter, men etter det ble det bare mørkere og mørkere. Haslum tok grep i kampen og kom opp i en 6-måls ledelse, og der holdt de seg. Til pause viste tavla 8-14, etter at Falks Filip Svele hadde satt ballen i mål i omgangens siste sekund.
Fra fjorårets sesong var Falk kjent for sine forrykende 2. omganger, men slik ble det ikke idag. Falk kom seg opp til å ligge under med 5 mål, men så lå de under med 9. Slik fortsatte det gjennom hele omgangen, før sluttsignalet gikk på 23-28.

Det løsnet ikke helt for de som skal skyte Falk til sluttspill, nemlig nykommerne Kennie Boysen og Fredrik Haaland, de endte kun på 3 mål totalt. Eliteserienervene preget også Steffen Berg Løkkebø som bommet på halvparten av skuddene sine. Men i 2. omgang løsnet det for juvelen Magnus Fredriksen, som satt seks baller bak Haslum særdeles gode målvakt Håvard Åsheim. Magnus ble med det Falks toppscorer, sammen med Filip Svele.

Søndag 11. spiller Falk bortekamp mot Halden i Remmenhallen kl. 18. Deretter kommer ØIF Arendal til Horten og Holtanhallen 18. september.

Kampene ser du enten i hallen eller på handballtv.com, og billetter kjøpes på ticketco.no.