Før kampen

Falk Horten – ØIF Arendal

Skrevet av arnt

Søndag ettermiddag gjester ØIF Arendal, med suksesstrener Marinko Kurtovic i spissen, Fort Holtanhallen. Øyestad er av mange tippet på en topp 3-plassering, sammen med Haslum og Elverum. Så det blir ikke noen lett kamp for falkane fra Horten.

ØIF Arendal har som Falk spilt to kamper, og står med en seier og ett tap. Motstanderen i serieåpningen var Halden, hvor de kun vant med 2 mål hjemme. Andre serierunde møtte de Elverum i mektige Terningen Arena, det endte med et 2-måls tap etter en nervepirrende avslutning. Nå ligger ØIF Arendal på plassen over Falk, 9. plass, med 0 poeng. Grunnet en start med -2 poeng.

Falk står med 0 poeng etter to av to tap. Mot topplagene Haslum og Halden. Haslum tok fortjent med seg begge poengene fra Holtanhallen i serieåpningen. Men slik var det ikke forrige serierunde i Remmenhallen. En uhyrlig jevn og spennende kamp endte med tap og begge poengene ble værende i Halden. Falk viste den kampen at de spiller jevnt med lagene som er tippet på øvre del av tabellen.

I Holtanhallen kan alt skje, så møt opp tidlig og skaff deg en god plass når Falk tar imot ØIF Arendal søndag kl 18:00.

Billetter er tilgjengelig på: //fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_oeif_arendal