Arendal banket Falk

Falk – ØIF Arendal 21 – 28

Skrevet av arnt

Regjerende seriemester ØIF Arendal ble ett nummer for store da de gjestet Holtanhallen søndag kveld. Holmestrands-duoen Heyerdahl/Svele og målvakt Zivojin Ilic skal ha mye av æren for sluttresultat. Det kunne sett langt, langt verre ut.

Falk sto nemlig ikke med lua i hånda da dommerne satt i gang kampen, de sto med nattlua på. Øyestads brasilianske landslagskeeper Almeida vartet tidvis opp med glitrende keeperspill, og når duoen Jacobsen/Paulsen gjorde jobben i angrep ble de vanskelig for Falk å henge med. De første 13 minuttene var det enveiskjøring retning nord, og på tavla sto det 11-2 i favør Arendal. Falk spilte seg opp og gikk til pause på stillingen 10-17.

Andre omgang startet bedre. Etter 6 spilte minutter lå Falk kun under med fire, 14-18. Mye takket være Filip Svele, Simen Heyerdahl og Zivojin Ilic. Falk-toget fortsatte og de var ved flere anledninger bak med tre. Men ØIF Arendal ville det annerledes og rodde det i land til en syv-måls seier, 21-28.

Resultatet ble dermed at begge poengene ble med i bussen hjem til Arendal. Falks neste seriekamp er onsdag 28. september, da kommer Elverum på besøk. Kampstart kl 19:00 i Holtanhallen. Men allerede førstkommende onsdag spiller Falk cup-kamp. Da er det Sandefjord og tidligere Falk-spiller Tor Henning Forberg som gjester Holtanhallen for å 4. runde. Billetter kjøper du som vanlig på TicketCo eller i døra. Vel møtt!

 

Falk – Sandefjord, onsdag 21. kl 18:30: //fhh.ticketco.no/falk_vs_sandefjord

Falk – Elverum, onsdag 28. kl 19:00: //fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_elverum