• Falks beste!

Endelig kom seieren!

Falk 28 – St.Hallvard 24

Skrevet av arnt

Falk var det beste laget over to omganger, men det var ikke noen lette poeng som ble med hjem til Horten.

Hortenserne var helt med fra start, noe som har vært sterkt savnet denne sesongen. Etter 9 minutter blir Glenn Solberg tvunget til å ta timeout, da er stillingen 7-2 i favør Falk. Men så kommer en av de dårligere periodene vi har hatt for mange av denne sesongen. St.Hallvard går fra å ligge under 2-7 til å lede 10-8. Deretter setter Falk inn støtet med Holmestrands-duoen Heyerdahl/Svele med en ung Fredriksen i midten. Kun 3 minutter før pause leder Falk med tre, 16-13. Laget fra Lier ville også mye og karrer seg opp til 16-15 før pausesignalet kommer.

I 2. omgang er St.Hallvard kun i ledelsen en gang, på 17-16. Fra 17-17 bare øker og øker Falk helt til det ender med en 4-måls seier, 28-24. Dette kan være Falks første borteseier i Eliteserien gjennom tidene, hvert fall i moderne tid. Disse to poengene kommer godt med i bunnstriden, og kan fort være det som er forskjellen mellom nedrykk og sluttspill.

Zivojin Ilic viste frem sine beste sider med flere gode redninger, og ble med det kåret til Falks beste spiller. En annen kandidat til denne utmerkelsen var Martin Hossman som satt 4/4 før han ble sendt rett i dusjen med et rødt kort ca. midt i 2. omgang.

Falks neste kamp er hjemme mot FyllingenBergen. Kampen spilles i Holtanhallen førstkommende søndag(16.10) og kampstart er 18:00. Billetter finner du her: //fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_fyllingen_bergen