• Filip Svele og Falk tapte mot Sveles tidligere klubb

En dårlig 2. omgang ødela for Falk

Falk 23 – Fyllingen 35

Skrevet av arnt

Falk spilte en OK 1. omgang mot Fyllingen, og lå under 15-13 til pause. Men etter pause viste Falk hvor stor forskjell det faktisk kan være mellom nyopprykkede og etablerte eliteserielag. Det hele endte i noe som lignet på en total kollaps fra Falk sin side.

 

Som vi visste på forhånd spiller Fyllingen med en ekstra utespiller i angrep, og keeperen på benken. Det utnyttet Tormod Hauene allerede i Fyllingens første angrep, hvor han kunne sette ballen i et tomt bur fra egen banehalvdel. Etter to på rad av Hossman og ett av Fredriksen sto det 4-4 på tavla, men etter det var Fyllingen i ledelsen de siste 53 minuttene. Falk havnet fort bak med fire, men etter litt ekstra innsats på slutten sto det 13-15 på tavla da lagene gikk til pause.

Etter pause ble det et trist syn i Holtanhallen, hvert fall for alle med et blått hjerte. Falk raknet stadig mer og mer opp, noe som endte i en total kollaps. Fyllingen satt tre kjappe etter sidebyttet og kom opp i 18-13. Derfra og utover hadde bergenserne stålkontroll på kampen. Med 15 minutter igjen lå Falk under 24-20. Med andre ord tapte de de siste 15 minuttene hele 11-3! Dermed tok Vidar Gjesdal og hans FyllingenBergen med seg begge poengene hjem.

Tro det eller ei, men det ble faktisk bortlagets keeper som ble kåret til bortelagets beste spiller. Det er ikke første gang det skjer i Holtanhallen denne sesongen. Falk har en tendens til å skyte keeperen god, og denne kampen var intet unntak. Men all honnør til Fyllingens Jurisic som står en bra kamp.

 

Falks neste kamp spilles borte i Skedsmohallen førstkommende onsdag. Da møter vi opprykkskollega Lillestrøm, som også står med 2 poeng. Alt tyder på at dette blir en jevn kamp. Kampen spilles som sagt onsdag(19.10) i Skedsmohallen kl 18:00. Vi håper det kommer mange fra Horten og støtter de blå!

 

Billetter: //lth.ticketco.no/lth_falk_horten