• Foto: Aleksander Limkjær(Gjengangeren)

Johnny Jensen blir ny trener!

Tidligere landslagsspiller tar over Falk !

Skrevet av arnt

Tidligere denne måned sa Daniel Birkelund at han ikke ønsker å gå inn i kontraktsforhandlinger med Falk. 3-års kontrakten hans går ut 29. mai 2017. Men Falk trengte ikke å dra langt for å finne nye hovedtrener til herrelaget. Mandag denne uken ble kontrakten med Vestfoldingen og tidligere Nøtterøy-trener Johnny Jensen skrevet under.

For de som har peiling trenger de kun navnet, men for resten: Jensen startet karrieren sin i Sandefjord, men har hele 11 år som tysklandsproff. 7 av disse årene i mektige SG Flensburg-Handewitt. Der gikk bare under kallenavnet «der Handball-Gott», altså «håndballguden». Videre fikk ferden til Nøtterøy hvor han hadde tre sesonger som spiller og tre sesonger som trener. Johnny har også 200 landskamper og 288 mål.

– At min neste trenerjobb ble i Falk er utrolig deilig. Det er en spesiell drive i Falk, en drive jeg alltid var misunnelig på da jeg trente Nøtterøy. Det er en stolthet i klubben, fra de minste til de frivillige – og da er det veldig gøy å jobbe som trener, forteller Johnny Jensen til Gjengangeren etter kontrakten ble undertegnet.

 

Vi kommer tilbake med et intervju med treneren selv, men så lenge kan du lese denne +-saken på Gjengangeren: //www.gjengangeren.no/falk-horten/handball/eliteserien/at-min-neste-trenerjobb-ble-i-falk-er-utrolig-deilig/s/5-60-108887