• Falks toppscorer, Tormod Hauane.

Mørbanket i Bergen

FyllingenBergen 31 – Falk Horten 16

Det ble trolig ikke den hjemturen Falks trener Daniel Birkelund håpet på. I Sotra Arena ble Falk totalt overkjørt av FyllingenBergen.

Hva som skjedde er vanskelig å si, men etter 3-3 maktet ikke Falk å henge med mer. Falk hadde en svart periode og Fyllingen gikk opp i 10-måls ledelse 14-4. Ballen ville virkelig ikke inn i Fyllingens mål, enten sto keeper Jurisic i veien eller så gikk ballen himmelhøyt over. Fra 14-4 og inn til pause fulgte lagene hverandre tett. Til pause sto det 17-8 på måltavla.

2. omgang startet litt bedre og Falk kjempet og lå kun under med 7 mål. Men fyllingen ble rett og slett for tøffe og Falk tapte med hele 15 mål, 16 – 31. Birkelund valgte å stå med nesten samme mannskap i hele 45 minutter, de siste 15 minuttene fikk også Fredrik Svendsen og Magnus Mangrud også litt spilletid.

Falks neste kamp er hjemme mot Lillestrøm. Den spilles førstkommende søndag i Holtanhallen kl 18:00. Møt opp og støtt Falk til seier!

Billetter kjøpes som vanlig i døra eller billigere på TicketCo: //fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_lillestroem_th