Sesongens viktigste kamp har kommet!

Før kampen: Falk – Drammen

Sesongens siste og viktigste kamp har kommet, og det Drammen som står på motsatt bane-halvdel. Alt er duket for et tett, jevnt og dramatisk oppgjør.

Forutsetningene er klare; Falk ta to poeng! Ikke bare seier er godt nok, Bækkelaget må også beseire Lillestrøm. Skjer dette scenarioet sikrer Falk seg to kvalifikasjonskamper mot 3. plassen i 1. divisjon. Men hvis Falk ikke tar to poeng eller Lillestrøm tar poeng, da er nedrykket et faktum.

Drammen er har et bra lag, med tidligere landslagsspiller Kristian Kjelling på benken. Kjellings menn spiller for å sikre seg den siste sluttspillplassen. Hvis Halden vinner sin kamp mot et svekket Elverum, så må Drammen ta poeng mot Falk. Her der det mye som står på spill!

Kampen i Drammenshallen i desember endte med klar 7-måls seier til Drammen, med resultatet 30-23. Men i Fort Holtanhallen kan alt skje, så dette blir nok en meget jevn affære.

 

Gutta trenger all hjelp de kan få fra tribunen, så ta med deg en venn og møt opp! Kampstart er 18:00, og stedet er Holtanhallen!

 

Spar tid og penger, kjøp billetter på TicketCo nå: //fhh.ticketco.no/falk_horten_vs_drammen

(Vi selger fortsatt billetter i døra!)