• Foto; Falk Håndball

Derfor kan Falk-Fredrik glise

Ny jobb i januar, og ny Falk-kontrakt i februar. 2018 har startet godt for Fredrik Haaland

27. februar signerte den fot-rappe rogalendingen en ny toårskontrakt med Falk. Hans nåværende toårskontrakt går ut etter denne sesongen.

– Dette var helt perfekt. Jeg har startet i en jobb hos BDT Viken som jeg trives veldig godt i, og jeg er i tillegg veldig motivert for å være med på reisen videre med Falk, sier Fredrik Haaland som kom til Falk foran 2016/17-sesongen fra Stord. Han jobber 100 prosent for BDT Viken ved siden av spill for Falk.

Vi har utviklet oss mye fra forrige sesongen, og jeg føler vi bare vil bli enda bedre. Vi blir mer og mer samspilte, og det er gøy å få muligheten til å være med på den videre utviklingen til laget, sier Haaland. Den høyre bakspilleren er full av lovord om opplegget Johnny Jensen kjører med Falk. Nå har Haaland fått en kontrakt som varer like lenge som Jensens.

Tom Skogsholm i Falk håndballs sportslig utvalgt sier følgende kom Fredrik Haalands nye avtale med Falk.

– Vi er veldig fornøyd med dette. Det er viktig i forhold til strategien vår om å beholde stammen i laget vi har hatt i år også de to neste årene. Fredrik har hatt en bra framgang de to sesongene han har spilt i Falk, og vi er overbevist om at han vil løfte seg enda flere hakk de to neste sesongene.

Skogsholm bekrefter at Haalands tjenester har vært ønsket av andre klubber.

– Det stemmer. Andre klubber har vært i kontakt for å få ham etter denne sesongen, så vi er glade for å ha landet dette, sier han.

– Det er selvfølgelig fint å være ønsket. Det er en bekreftelse på at man gjør noe riktig, sier Fredrik Haaland.

(denne artikkelen sto på trykk i Gjengangeren 28.2.18)