• Foto: Aleksander Limkjær

Alle medlemmer i Ørn FK ønskes velkommen til kamp 14.3.18

Idrettsbyen Horten jobber for tettere samarbeid

Falk Håndball, Ørn FK og Horten Kommune  tar et steg for å skape større interesse og entusiasme for idrett i Horten kommune. Sammen har de laget en slagplan for hvordan de kan spille hverandre, og andre idrettsklubber, gode. Det første konkrete som skjer er at Horten kommune blir kampsponsor til Falks hjemmekamp mot Kolstad 14. mars, og til Ørns serieåpning mot Staal Jørpeland 14. april.

Formannskapet har bevilget 10.000 kroner i støtte til hver kamp. Til de to kampene inviterer klubbene hverandres medlemmer. og de får gratis inngang. Sammen skaper vi idrettsfest. Are Karlsen mener at mye liv og røre rundt idrettsarrangementer vil være en god måte for å få opp entusiasmen for idretten i Horten. For å oppleve moroa må man møte opp og bli med!

Utover det så skal klubbene samarbeide om andre aktiviteter som for eksempel felles morgentreninger på tvers av idrettene, og ved å benytte mulighetene som kommer når Olympiatoppen kommer til Bakkenteigen.

Are Karlsen, Johnny Jensen, Ørjan Dimmestøl og Linn Fagerberg er enige om at dersom man skal lykkes med å løfte entusiasmen for idretten i Horten, må klubbene bli flinkere til å synliggjøre seg selv i bybildet. ved felles aktivitetsdager hvor de forskjellige idrettene presenterer seg selv, og folk kan få prøve litt forskjellige. I tillegg bør klubbene stille opp for andre arrangementer i byen, spesielt arrangement for unger. Det er viktig at de får et forhold til idretten.

Hent billetten din her eller i døren 14. mars! Velkommen!