• Foto: Truls Råen

Falk lagde moro for JobbIntro

For andre år på rad arrangerte Falk håndball aktivitetsdag for JobbIntro.

Der fikk deltakerne bryne seg på forskjellige aktiviteter, i regi av en rekke av Falks eliteseriespillere.

Helene Nygård er sosiale medier-ansvarlig i Falk håndball. Hun sier til Gjengangeren at det var mellom 50 og 60 deltakere på aktivitetsdagen. Hun er spesielt stolte over at Falk og JobbIntro kan gi dette tilbudet til deltakerne fra JobbIntro.

– Det er veldig interessant å jobbe med mennesker med spesielle behov. De har mye energi, og de er veldig hyggelige mennesker. Jeg er glad for å kunne bidra i samfunnet i Horten, i tillegg til spill for Falk på banen, sier Falk-keeper Zivojin Ilic.

Han var en av fire Falk-spillere som bidro på aktivitetsdagen. De andre tre var Theodor Skogsholm, Anders Jansrud og Oleg Macharashvili. I tillegg var også Dina Kapular, Zvonimir Kapulars kone med og bidro også.

– Vi har holdt foredrag om hvor viktig det er å være seg selv, uansett om du er idrettsutøver eller om du er på JobbIntro. Alle arbeidstakerne på JobbIntro er invitert til Falks hjemmekamp til onsdag, der de kommer inn gratis. Det er viktig for oss å skape engasjement, sier Nygård

(Artikkelen sto på trykk i Gjengangeren 9.3.18)