• Foto: Jan-Rolf Ludvigsen

Nye koster i Falk Håndball – Niklas Cederby overtar som styreleder

Niklas Cederby overtar stafettpinnen etter Benedikte Skogsholm og blir ny styreleder i Falk Håndball. Jon-Arild Andreassen blir ny sportslig leder for herrelaget.

Niklas Cederby er et nokså ubeskrevet blad i håndball-miljøet, men 36-åringen har massevis av administrativ erfaring.

Glødende interesse

Han arbeider som samferdselsrådgiver i Vestfold fylkeskommune, og har de siste årene markert seg både som samfunnsdebattant i det politiske liv i Horten, hvor han er fraksjonsleder for Høyre i hovedutvalget for bygg, regulering og næring.

At håndballinteressen er glødende, er det ingen grunn til å tvile på – for Niklas er svigersønn til Falks håndballegende Rolf Mikaelsen.

Andreassen blir sportssjef

På det som nå heter «håndballgruppens årlige møte» ble det også flere andre utskiftninger i Falk-ledelsen. Jon-Arild Andreassen overtar i det viktige vervet som sportslig leder. Som ny leder av junioravdelingen i Falk Håndball ble Øivind Løken valgt.

Øvrige medlemmer av styret er Lars Kristian Larsen (nestleder med ansvar for markedsføring), Arnt Egeland (styremedlem administrasjon), Helen von Pritzbauer Sandum (økonomiansvarlig) og Frank Kaasa (sportslig leder damelag).

(Artikkelen sto på trykk i Gjengangeren 13.3.18)