• Foto: Aleksander Limkjær

Vi går for vår tredje sesong i Eliteserien!

Marius Kleivens innsats mot Bodø var et av lyspunkt onsdag kveld

Vinteren har vært fin for Falk. Vi har hatt en ubestridt framgang mot noe nær toppen av norsk håndball, men i kampen mot Bodø gikk det ikke helt som håpet.

Bodø grep tak i kampen fra start. Lagets serbiske skytter, 23-åringen Djordje Djekic, scoret lagets fem første mål, og hjemmelaget ble sikret seier i det som kan bli deres siste eliteseriekamp på en stund. Falk havner på 9.-plass på tabellen, som betyr ny kontrakt og nye gevinster neste sesong. Men sluttspillet spilles altså uten Falk.

– Det var som mye av lufta og energien var borte etter Kolstad-kampen, da vi reddet plassen i Holtanhallen. Vi var liksom ikke sultne nok, og vi klarte ikke å få til den tenninga som er nødvendig, uttalte trener Johnny Jensen etter kampen. Vi drømte om en sluttspillplass, men det ble nokså tidlig klart at drømmene denne gang får vente til neste vår.

– Det hadde naturligvis vært moro å komme til sluttspillet, men alt i alt synes jeg vi får være veldig godt fornøyd med sesongen

– Avslutningskampen ble nok ikke som vi hadde tenkt, men det er ingen tvil om at vi har tatt mange og lange steg i riktig retning de siste månedene. Nå kan vi planlegge neste sesong i ro og mak og framstå som en enda tøffere motstander når serien starter igjen i august, avslutter Jensen.

Andre resultater i eliteserien onsdag kveld:
Elverum–Haslum 25–21
Kolstad–ØIF Arendal 25–19
Drammen–Bækkelaget 30–26
Sandnes–Halden 24–28
Nøtterøy–Fyllingen 23–39