• Foto; privat

Falk G16 med to cupseire på en uke

Falk G16 har avsluttet sesongen meget sterkt. I helgen vant de Slottsfjellcup, kun en uke etter at de vant Elverum cup.

Laget har 11 seiere på rad. I helgen vant de fem kamper i Slottsfjellcup i Tønsberg. I finalen møtte de Bjørndal  IF og hadde kontroll hele veien med seier 15-12.

Det var mange tilreisende fra Horten under finalen og særdeles god stemning på tribunen. Denne seieren ble en solid avslutning for sesongen for laget og trener Bendik Felin.

Falk G16 har hatt en meget sterk sesong og laget har utviklet seg gjennom hele sesongen. I tillegg til cupseirene så har laget blant annet slått ROS i A-serien som er et lag på høyeste nivå i Norge.

Trener Bendik Felin har mye av æren for den gode fremgangen.

Fra neste sesong vil Falk G16 slå seg sammen med Holmestrand og satse på den landsdekkende Bring-serien). Dette blir spennende og motivasjonen er høy etter en slik sterk avslutning.

(Artikkelen sto på trykk i Gjengangeren 30.4.18)

På bildet;

Bak f.v.: Jonas Gran Melandsør, Ludvig Kråkemo Strandsberg, Noah Eriksen, Håkon Hettervik, Jonathan Østad, William Qvist Theige og trener Bendik Felin. I midten f.v.: Hans Olav Lien Johansen, Lars Brekke, Didrik Akselsen, Magnus Høihilder, Thomas Lie, Jonas Linde Bertheussen, Jørgen Skjærsvold Gurrich og Nicolai Lunden Andreassen. Foran f.v.: Marius Nordaas og Simen Romdahl.