• 9 gamle helter blir å se i hallen 9. mai!

Falk hyller Simen Heyerdahl: – Alle sa ja med en gang

9. mai blir det show, moro og gjensyn med gamle helter når Falk skal hylle Simen Heyerdahl.

På 1. april av alle dager ble det kjent at Falk-kapteinen legger opp etter 11 sesonger som håndballspiller i Falk. Sånt kan ikke foregå i stillhet mente lagkameratene og klubben, og derfor arrangeres det en hyllestkamp onsdag 9. mai mellom årets Falk-lag og Heyerdahl Allstars.

– Dette blir bra, sier Simen Westby Johansen, som sier at absolutt alle som ble spurt om å delta på All-stars-laget hadde lyst med en gang.

Mange gamle helter

Falk-keeperen kan avsløre at 16 spillere med fortid på Falks A-lag, og har spilt med Simen Heyerdahl, har sagt at det kommer.

– Nikolai Solbakken og Øyvind Tomter er keeperne. I tillegg til Niko kommer følgende fra den opprinnelige 90-generasjonen: Patrick Thomassen, Andreas Ingebrigtsen, Patrick Egeland, Christer Aasheim og Patrick Aasheim. Andre som blir å se på banen er Ole Cato Holden, Chris Gulliksen, Martin Haldorsen, Kenneth Strandenes, Martin Hossman, Roar Fikse Forbord, Rune Skytøen, Håvard Løvmo og Tor Henning Forberg, sier Simen Westby Johansen.

I tillegg kommer det kanskje tre spillere til, hvis de får det til.

– Anton Blickhammer kommer hvis Malmö ryker ut av sluttspillet i Sverige. Johannes Johnsson og Axel Foyn-Bruun prøver også å få det til, sier Westby Johansen.

Den gjengen blir ledet av en kvartett på sidelinjen som består av Baard Olafsen, Michael Rath, Jan Erik Ingebrigtsen og Sigmund Sagberg Andersen.

– Vi gleder oss veldig, og vi håper folk tropper opp i Holtanhallen 9. mai og blir med å hylle Simen Heyerdahl, sier Falk-keeperen.

Mer moro

Falk-moroa stopper ikke med hyllestkampen i Holtanhallen. Kampen er nemlig lagt til samme dag som klubben markerer sesongavslutning med en stor fest i Artilleriverkstedet.

– Å slå sammen dette synes vi var helt naturlig, sier daglig leder i Falk håndball, Linn Fagerberg.

Så mens kampen blir en hyllest av en trofast spiller, så er festen en hyllest til alle som på mange forskjellige måter har bidratt for og i Falk i sesongen 2017/18.

– Sesongavslutningsfesten er et åpent arrangement for alle som ønsker å delta. Alle er hjertelig velkommen. Det blir mat, hygge og underholdning med The Apache Dænsers, sier Fagerberg. Billetter kan kjøpes her

(Artikkelen er skrevet av Aleksander Limkjær og publisert i Gjengangeren 2.5.18)

Foto: 

TI ÅR SIDEN: Falk G18 fotografert i august 2008. 9. mai 2018 er blir ni av spillerne på bildet å se på banen i Hyllestkampen for Simen Heyerdahl. Bak fra venstre: Almir Maslo, André M. Thomassen, Lars Eriksen, Axel Foyn-Bruun, Filip Svele, Petter Myren og Patrick Aasheim. Foran fra venstre: Simen Heyerdahl, Patrick Egeland, Andreas Ingebrigtsen, Nikolai Solbakken, Christer Aasheim og Patrick Thomassen. Foto: SK Falk