• Foto: Jan-Rolf Ludvigsen

Det ble ikke late dager på stranda for Tollef (17) denne sommeren

Drømmeferien ble to uker ferie, trening og kamper . Denne uken er det trenerjobben på Falk Elitehåndballskole som får hans oppmerksomhet.

I tillegg til Nilsen Elektro, som har gått inn som personlig sponsor av ung-talentet, har også Gjengangeren og Tønsbergs Blad viet mye spalteplass for vår kantspiller Tollef  Lindqvist. Iherdig treningsvilje, håndballteknisk kompetanse og gode resultater på sommerens turningeringer har gitt han plass på juniorlandslaget. Til avisene innrømmer han at han var spent før uttaket til, men følte at han hadde fått vist seg såpass bra fram på at han hadde troen.

Tøff motstand

Allerede 2. august reiser det såkalte LM00-laget til Pinhel i Portugal for å gjøre sine siste forberedelser før mesterskapet. Der skal de delta i Scandlbericoturneringen og møte Portugal, Spania og Sverige. Deretter reiser de til Varazdin/Koprivnica i Kroatia for å spille EM. I gruppespillet venter ingen lett motstand, der skal de nemlig møte Danmark, Frankrike og Romania.

Tollef gleder seg og tror det blir både spennende og lærerikt å spille mot de aller beste i sin aldersklasse. Han håper på noen tøffe kamper i gruppespillet, selv om målet er å vinne!

Han forteller til media at det kun har vært to uker med ferie denne sommeren, og at oppkjøringen nå er i gang for fullt. Fordelen med det er at han får endel håndball- styrke og kondisjonstrening før han reiser.

17-åringen har klare ambisjoner om å få mye spilletid under turneringen og vi ønsker lykke til!

Kampene

Norges kamper i ScandIberico:
03.08 kl. 19:30 Sverige – Norge
04.08 kl. 18:00 Portugal – Norge
05.08 kl. 11:00 Norge – Spania

Norges EM-kamper i gruppe B:
09.08 kl. 17:30 Frankrike – Norge
10.08 kl. 16:30 Norge – Danmark
12.08 kl. 16:30 Norge – Romania

 

Sommerens artikler om Tollef finner du her:

Tollef Lindqvist – spiller EM i håndball for Norge

Tollefs (17) drømmesommer handler ikke om late dager på stranda: – Det blir lærerikt og spennende

Vi er svært stolte av vår egen Tollef Oskar Lindqvist som drar til Tyskland med U-gutta 30. Juni